Vinn biobiljetter

Att gå på bio måste vara en av svenskarnas favoritunderhållning en fredag- eller lördagskväll. Doften av biopopcorn som osar genom hela salen. Oändligt med läsk. Men framförallt: en riktigt bra rulle på storskärm och högkvalitets ljud. Men så är det ju det där med priset. Att gå på bio en gång i veckan är det knappast någon som har råd med. Nej, snarare en gång i månaden. Men de flesta av oss önskar förmodligen att vi kunde se på bio lika ofta som vi såg på Netflix. Eller tja, det kanske var en överdrift… Men ni förstår poängen! 130 spänn för själva filmen, och sen ska man köpa de obligatoriska popcornen. Helst tar man en meny så man får dricka till hvis man vinn biobiljetter. Så kanske man vill ha lite godis till också. Så är man plötsligt uppe i 200–300 kronor. Men behöver det vara så dyrt då? Nä, egentligen inte.

Vinn biobiljetter

Delta i tävlingar online och vinn biobiljetter

Biobiljetter är nog den form för biljetter som oftast lottas ut i tävlingar. Kanske är inköpspriset inte så dyrt egentligen för en film på storskärmen. Eller så är det oftast så att det ändå finns några platser lediga i salen. Det finns i alla fall en mängd tävlingar på internet idag där du kan vinn biobiljetter. För visst går man oftare om man slipper betala för det? 

Att gå på bio är kul, och är en upplevelse värd pengarna. Det ger dig oftast möjlighet till att se en film före alla andra. Dessutom får du se filmen i den kvaliteten den var skapad för, och med ett fantastiskt ljud. Men jo, som vi sagt, är det inte så billigt. Och alla ska ju ha möjlighet för att se sin favoritfilm på storskärm. Oavsett om man är stenrik eller en fattig student.

Vart ska jag leta?

Det finns en variation av svenska webbplatser som letar upp tävlingar där biobiljetter finns att vinna. Du kan med fördel använda dig av dessa. Men det kan också vara bra att regelbundet gå in på hemsidan till en biograf nära dig, för att försäkra dig om att du är uppdaterad. Oftast så lottar också hemsidor ut biobiljetter om man svarar på en enkel undersökning. Det finns gratis biobiljetter att tävla om överallt! Sök på “vinn biobiljetter” eller “gratis biobiljetter” på nätet, så kommer du garanterat att hitta någon form för tävling du kan testa dina chanser i. Det finns inte ett maxantal av tävlingar du kan delta i, så kör hårt!

Vad ska jag akta mig för?

Tyvärr finns det också bluffsidor som låtsas att de delar ut gratis biobiljetter. Det ligger ju inte lika mycket pengar i ett par biobiljetter som i t.ex. ett par flygbiljetter. Men trots detta så drar bedragare nytta av alla möjliga sätt att utnyttja människor på. Men det kan vara svårt att veta vad som är bluff och inte. Några varningstecken finns det dock du alltid kan undvika. Du ska aldrig lämna ut personliga utgifter. Oavsett om det är en legitim sida eller inte, så finns det ingen anledning till att du fyller ut information som ditt kontonummer eller liknande. Använd din magkänsla och var alltid på den säkra sidan. 

Håll dig uppdaterad och tävla regelbundet

Det kan kännas frustrerande att delta i tävlingar om du aldrig riktigt vinner något. Men som du säkert känner till är nyckeln till framgång faktiskt bara att aldrig ge upp. När det kommer till tävlingar där det ligger biobiljetter i potten behöver du oftast inte göra mer än att svara på några frågor. Om du måste skriva en lång motivering till varför du ska vinna ett par biljetter värda 130 kronor, kanske du ska överväga att köpa dem själv istället. Men är det enkelt att delta, så tävla regelbundet! Håll dig uppdaterad på din lokala bios hemsida till exempel, där listas det ibland olika tävlingar. Visst kan du vara så lyckligt lottad att du vinner första gången du deltar, men oftast krävs det att du deltar några gånger.

Delta i tävlingar online och vinn biobiljetter

Finns det några strategier?

Ja, men egentligen inte. Det är en rätt klurig fråga. När det handlar om att vinna biobiljetter i tävlingar, så är “utmaningarna” oftast rätt enkla. Är det en fråga så är det oftast en rätt enkel. Är det en motivation, tja… Så krävs det förmodligen inte så mycket av den heller. Saken är den, att människor saknar motivation till att skriva en lång text om varför de ska vinna något värt så pass lite pengar. Handlar det istället om ett par flygbiljetter till Spanien, eller en weekend i Stockholm engagerar sig folk betydligt mer. Den enda strategin du faktiskt kan dra nytta av, är att delta i så många tävlingar som möjligt. Ju fler tävlingar du är med i, ju större är chansen för att du faktiskt kammar hem ett par biobiljetter.